Slackline Gibbon Classic 25 m

Gå på lina. Kul balansträning.

Varunr:2141611
1 599 SEK ink. mva.
1 279 SEK eks. mva.
1 279 SEK Exkl. moms
1 599 SEK Inkl. moms
1 599 SEK sis.alv.
1 279 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
5 i lager

Denna klassiska Slackline eller gå på lina är 25 meter lång, vilket ofta räcker för de träd som finns inom räckhåll.

 

Beskrivning:

  • 1 set innehåller:
    - 1 st Slackline med sydd ögla: 25 meter
    - 1 st Spännare med sydd ögla
  • TÜV-godkänd
  • Instruktionsmanual och praktisk förvaringspåse

 

Slackline är mycket bra träningsform för både barn och vuxna eftersom du använder kroppens alla muskler. Det kräver hög koncentration att balansera på linan.

Att gå på lina utmanar verkligen alla i alla åldrar. Efter bara några minuters ihärdigt tränande så märker du genast en förbättring och utveckling av dina färdigheter. Träning på lina ger inte bara en mkt bättre balans utan tränar även upp koncentration och koordination mellan kroppens alla delar och inte minst ger det en väldigt bra muskelträning. Efter 10 minuter på linan känner du hur ben, mage och ryggmuskler har fått sig en genomkörare. Bli inte förvånad om du har träningsvärk dan efter!
Slackline går att sätta upp var som helst ute mellan två stadiga stolpar/träd.

Den nya trendiga sporten! Med balanslinan kan du förvandla nästan vilken plats som helst till en stor äventyrslekplats. Om det gäller trädgård, park eller sjö eller inomhus: små och stora balanskonstnärer tränar koordination och kondition på ett lekfullt sätt. Och det blir spännande på alla nya platser.
55 mm brett flexibelt band, med spärrhake som kan variera linlängden upp till 2 m. Säkerhetsöglor. Med praktisk väska. Kan belastas extremt upp till 5 t.

 

 

 

Recensioner