211675 211675

Crossboccia Familjpack Pro Race Arrows

Runda ärtpåsar Boule

Varunr:1396111
994 SEK ink. mva.
795 SEK eks. mva.
795 SEK Exkl. moms
994 SEK Inkl. moms
994 SEK sis.alv.
795 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
5 i lager

Crossboccia® tar boule och boccia till en ny nivå! Crossboccia® är byggd på samma spelform men här kan man spela inne eller utomhus utan bana eller restriktioner. Crossboccia® bollarna är tillverkade för att kunna spela tredimensionellt, så man kan spela i backar, inne, ute, i trappor i fönsterkarmar på bord eller med vägger. Den lilla bollen kastas var som helst och spelare följer efter.  

  • Bollarna är solida små påsar fyllda med granulat.
  • Detta setet är avsett för 4 spelare, och består av 4x3 Crossboccia® bollar, 1 målboll (lillen) och regler.

 

Kloten är gjorda i ett mycket hållbart material med dubbla sydda sömmar. Fyllning - plastbönor. Kloten är mjuka, rullar lagom mycket och du kan spela precis var som helst. Det är svårt att säga varför vi tycker Crossboccia är så mycket roligare än boule. Kanske är det den lite långsammare rullningen som gör att du får mer kontroll över kloten. Matcherna blir alltid jämna och tajta.
Fördelen är framför allt att du kan spela överallt. I trappor, ute på vilken öppen yta som helst, inomhus i korridorer, på bänkar- ja överallt går det att spela. Crossboccia bygger på samma princip som boule men med helt nya speltillfällen och spelplatser. Bollarna stannar t o m i ett nedförslut! Det finns inga begränsningar för din kreativitet var du skall spela. I klassrummet, från tredje våning ner till källaren via trapporna - ja du bestämmer!

 

Artiklar

Recensioner

211675