Balance trainer BOSU® ball Pro Stabilitets - och styrketräning Balance trainer BOSU® ball Pro Stabilitets - och styrketräning Balance trainer BOSU® ball Pro Stabilitets - och styrketräning Balance trainer BOSU® ball Pro Stabilitets - och styrketräning Balance trainer BOSU® ball Pro Stabilitets - och styrketräning Balance trainer BOSU® ball Pro Stabilitets - och styrketräning

Balance trainer BOSU® ball Pro

Stabilitets - och styrketräning

Varunr:118193
3 799 SEK ink. mva.
3 039 SEK eks. mva.
3 039 SEK Exkl. moms
3 799 SEK Inkl. moms
3 799 SEK sis.alv.
3 039 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ i lager

Ny utgåva av BOSU® BALANCE TRAINER
BOSU® står för Both Sides Utilized och är en halv gummiboll som kan användas på båda sidor. Träningsformen på BOSUbollen för att kan träna både styrka, uthållighet, balans och stabilitet. Underlaget på BOSU-bollen är mjuk, stötabsorberande och stabilt. Den nya utgåvan har förnyad undersida, något som gör den mycket glidsäker.


Hur kan den användas?
Kan användas både som vippbräda och till bollträning. Du kan både stå, ligga och sitta på den för att göra övningar. Den ägnar sig både till gruppträning och till individuella träningar. Den är väl ägnad till att träna balans, stabilitet och styrka.  

 


Vad tränar den?
BOSU bollen är funktionell när du tränar balans, styrka och uthållighet. Den bättrar kroppshållningen, koordinationen kors- och ledstabilitet.

 

Produktinfo:

  • Diameter 62 cm 
  • Tål 1500 kg, rekommenderas150 kg dynamisk
  • Färg: Blå med grå undersida
  • Pump ingår ej 

 

 

MYCKET VIKTIGT OM FÖRVARING:
Rätt förvaring är en avgörande faktor för hållbarheten av BOSU bollen!
Upplever du att den mjuka blå vinylen ger en oljeliknande vätska beror det på fel förvaring efter användning. Torka den ren och se till att du förvarar den som beskrivet under:
- Om du har flera BOSU bollar är det viktigt att de förvaras topp-mot-topp och botten-mot-botten.
- Det är även viktigt att inte andra produkter av gummi/vinyl/plast förvaras ovanpå den blå delen av bollen.

Recensioner

24224