261252 261252 261252 261252 261252

R.O.P.E.S Bungee Therapy

Band för rehabilitering - barn/äldre

Varunr:226292
899 SEK ink. mva.
719 SEK eks. mva.
719 SEK Exkl. moms
899 SEK Inkl. moms
899 SEK sis.alv.
719 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
6 i lager

Bungee Therapy används av terapeuter mot patienter som behöver stöd i sin uppträning. Bungee Therapy ger bra stöd i positioner när du behöver det mest: Den ger bra motstånd där du är starkast och minst där du är svagast. Det ger dig därmed ett optimalt motstånd genom hela rörelseområdet.

 

Bungee Therapy Medium har stort motstånd och ägnar sig bäst för barn, äldre eller personer under rehabilitering som ösnkar ett lättare band. Träningsbandet är perfekt för individuell avlastningsträning av styrka, balans, rörelseträning och motorik. Bandet är mycket bra ägnat som ergonomiskt hjälpmedel inom terapeutisk behandling.

 

Bungee Therapy passar bra i kombination med andra R.O.P.E.S produkter som också passar för terapeutisk behandling, som Pro Line, Hip Sling (brett band) och Slanted Board (snedbräda). En fördel är att du kan använda Bungee Therapy på små behandlingsrum/områden och i avlastningsträning för patienter vid hemmabehandling.

Bungee Therapy levereras med Doorbag. Detta är en stark nylonbag som kan användas som dörrankare, och gör det lätt att träna var som helst.

 

Settet består av:

  • Ett band (80 cm) utan handtag
  • 2 karbinkrokar
  • Doorbag, som är en stark nylonbag som kan användas som dörrankare och till förvaring

 

Fäst bandet i karbinkrokarna och i doorbag, lägg den över dörren, stäng dörren och starta träningen! Doorbag gör det även enkelt att stuva undan, förvara och ta med på resa. 

Recensioner

261252