Miniband - kort, runt träningsband

100+ i lager
BeskrivningTeknisk infoAndra köpte ocksåRecensioner

Power Miniband Medium motstånd

Miniband är ett effektivt och allsidigt träningsredskap som används för att öka styrka och stabilitet i både under och överkropp.
Perfekt för övningar i sidled - aktivering av muskler i höft och rumpa.

Minibands används ofta av PT, i idrottsspecifik träning och rehabträning. Träningsbandet kan användas överallt, träningscentret, hemma eller på resa.
Bra komplement i andra övningar för att jobba med mindre muskelgrupper som behövs i koordination och stabilitet.

Styrkor:
Lätt - orange: 4cm bred
Medium - gul: 5 cm bred
Hard - grön: 5,2 cm bred

Diameter: 29 cm

Mini Bands are an efficient and versatile training device that can be used to increase the strength and stability in both the upper and lower body .
Mini Bands are ideal for exercises where you move sideways , activation of the muscles in the hip and buttocks , and shoulder stabilization.
Mini Bands are often used by PT's , in sport -specific training and therapist in rehab.training . The exercise can be used anywhere - in the fitness center , institute, home or traveling .
Mini Band is suitable for use in heating where the focus is on the hip and shoulder areas . Used in conjunction with other exercises sequences with mini bands help to enable small and large muscle groups and challenge stability and coordination of hip and shoulder region.

Teknisk info

Produktinformasjon