Discgolf Korg Innova Traveller

Mobilt frisbeegolfkorg

Varunummer: 2519207
2 099 SEK ink. mva.
1 679 SEK eks. mva.
1 679 SEK Exkl. moms
2 099 SEK Inkl. moms
2 099 SEK sis.alv.
1 679 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
4 i lager
Innovas DisCatcher Traveler är en mobil korg för spontana och spännande discgolfmatcher. Om det är i en fritidsparkanläggning, på en campingplats eller på semestern: Med den här utrustningen kan du spela överallt och alltid.    Perfekt till camping, strand, berg
    Snabb och enkel uppställning
    Passar för inom- och utomhusbruk
    I praktisk bärväska
    Levereras i osorterade färger: blå, gul, rödTa din discgolfbana med dig helt enkelt
Med Innovas DisCatcher Traveler har du en mobil korg som du i princip kan spela med överallt. Tack vare den unika hopvikningsmekanismen kan korgen ställas upp på ett par sekunder. Dess 12 st. robusta fångkedjor ser till att discarna hänger kvar efter en träff och inte faller ur igen. Med sina 15 kg och 5 st. stabila ben har Innovas DisCather Traveler en stabil bas så att du kan spela utomhus i väder och vind också. Efter matchen kan du fälla ihop korgen, lägga den i den praktiska bärväskan och transportera den helt utan problem. Dessutom får du en avtagbar flagga. Den garanterar att korgen syns bra och visar samtidigt hur det blåser.
Produktdetaljer    Uppställningsmått: ca 160 cm hög och 55 x 55 cm
    Mått hopfälld: 11 cm hög och 21 x 21 cm
    Vikt: 15 kg
    Färger: blå, gul, röd (färg allt efter tillgång)
Discgolf är trendigt
Med Innovas DisCatcher Traveler kan du lägga upp din egen bana och till ett bra pris gestalta en ny idrotts- och fritidsanläggning. Discgolf kan spelas i nästan vilken terräng som helst och är en sann publikmagnet. Redan 9 st. korgar räcker till för att gestalta en nybörjarvänlig kurs för 30 eller fler spelare samtidigt.

Recensioner

168249