Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering Baden Volleybollset Champions Volleybollnät, stolpar och banmarkering

Baden Volleybollset Champions

Volleybollnät, stolpar och banmarkering

Varunummer: BD90014
3 299 SEK ink. mva.
2 639 SEK eks. mva.
2 639 SEK Exkl. moms
3 299 SEK Inkl. moms
3 299 SEK sis.alv.
2 639 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
4 i lager

Baden Champions Series Volleybollset har allt du behöver för att spela volleyboll i din egna trädgård! Detta solida set kommer att skänka dig mycket glädje och många timmars aktivietet och spel.

 Setet innehåller:

1 Baden volleyboll av högsta kvalitét
1 bollpump med ventilnål
2 solida och justerbara stolpar
1 nät 9,5 meter
1 set med väderbeständig banmarkering
1 solid bärväska av nylon för enkel transport och förvaring

Solid: Hållbarhet och stabilitet är viktiga nyckelord när det gäller volleyboll i trädgården. Solida pulverlackerade stolpar och insatser av stål, samt väderbeständigt nät och markering gör att detta setet tål att användas om och om igen. Settet kan användas på gräs och i sand.

Grab and go: Allt du behöver för att spela får plats i en solid bärväska av nylon som är enkel att transportera och förvara.

Snabb och enkel montering: Designen på setet gör att det är enkelt att sätta upp och ta ned. Vi lovar en enkel och snabb montering.

Roligt för alla: Det perfekta setet att ha i bakfickan på nästa trädgårdsfest eller strandparty.

 

Recensioner

243400